About Us - Ceresist Materials Co., Ltd.

Rreth nesh

1

1

Jiangxi Sanxin New Meterials Co., Ltd. is a Sino-US joint venture high tech enterprise founded in 2008。It’s one of integration of industry and trade. 

Kompania zhvilluar dhe prodhuar qeramikë strukturën, qeramika elektronike, qeramika kimike, qeramika e mjedisit dhe kështu me radhë aplikacionet e të cilit përfshijnë rëndë, trajtim sipërfaqësor, petrokimike, trajtimit të ujit, i panënshtruar, materiale elektronike, ushtarake dhe fusha të tjera. Në vitin 2010 dhe 2011, ne kemi qenë të dhënë prestigjioz "Top 100 China Jiangxi vlera më e lartë e investimeve në shkencë dhe teknologji Ndërmarrjeve për 1 st  gjysma e vitit 2010" dhe "të teknologjisë së lartë private ndërmarrje në Provinca Jiangxi". Kompania është certifikuar ISO9001: 2008 sistemit të menaxhimit të cilësisë certifikimit në vitin 2012, si edhe. Për më tepër, ne kemi disa patentave dhe posedon disa prona të tjera intelektuale dhe sekretet tregtare.

Motoja për kompaninë janë "Trust nga zemra juaj", si filozofia e biznesit, "Realizimi përmes Inovacionit", si politikën e zhvillimit të cilësisë dhe të produktit, "Kompania Global nëpërmjet Bashkëpunimit" si objektiv për mbështetjen e klientëve. Objektivi ynë përfundimtar ose Vizioni është "Krijo më shumë vlerë për konsumatorët".

1

afwM

1

Gas chromatograph

1

1


WhatsApp Online Chat !