• grinding media
  • zirconia bead
  • ceramic bead

Rreth nesh

                Kompania zhvilluar dhe prodhuar qeramikë strukturën, qeramika elektronike, qeramika kimike, qeramika e mjedisit dhe kështu me radhë aplikacionet e të cilit përfshijnë rëndë, trajtim sipërfaqësor, petrokimike, trajtimit të ujit, i panënshtruar, materiale elektronike, ushtarake dhe fusha të tjera. Në vitin 2010 dhe 2011, ne kemi qenë të dhënë prestigjioz "Top 100 China Jiangxi vlera më e lartë e investimeve në shkencë dhe teknologji Ndërmarrjeve për 1 st  half of 2010” and “High Technology Private Enterprise in Jiangxi Province”. The company has been certified ISO9001: 2008 quality management system certification in 2012, as well. Moreover, we have several patents and possess several other intellectual properties and trade secrets. Our products zirconia bead, zirconia ball, ceramic bead, grinding media, grinding ball, zirconia ceramic, ceramic bead, zirconia bead etc…

Produkte Featured

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !