About Us - Ceresist Materials Co., Ltd.

за нас

1

1

Jiangxi Sanxin New Meterials Co., Ltd. is a Sino-US joint venture high tech enterprise founded in 2008。It’s one of integration of industry and trade. 

Компанијата развива и произведува структура керамика, електронски керамика, хемиски керамика, керамика животната средина и така натаму чии апликации вклучуваат мелење, површинска обработка, петрохемиски, третман на вода, огноотпорни, електронски материјал, воени и други области. Во 2010 и 2011 година, ние беа доделени на престижниот "Топ 100 Кина Jiangxi Највисока вредност на инвестициите во науката и технологијата претпријатија за 1 -ви  половина на 2010 година" и "висока технологија приватно претпријатие во Jiangxi покраината". Компанијата е сертифицирана ISO9001: 2008 за управување со квалитетот систем за сертификација во 2012 година, како и. Покрај тоа, имаме неколку патенти и поседува неколку други интелектуални особини и трговски тајни.

Мотото на компанијата се "Довербата од срце", како бизнис филозофијата, "остварување преку иновации", како на политиката за квалитет и развој на производот ", глобална компанија преку соработка", како цел за поддршка на корисниците. Нашата крајна цел или визија е "да создаде повеќе вредност за клиенти".

1

afwM

1

Гасен хроматограф

1

1


WhatsApp Online Chat !