• grinding media
  • zirconia bead
  • ceramic bead

за нас

                Компанијата развива и произведува структура керамика, електронски керамика, хемиски керамика, керамика животната средина и така натаму чии апликации вклучуваат мелење, површинска обработка, петрохемиски, третман на вода, огноотпорни, електронски материјал, воени и други области. Во 2010 и 2011 година, ние беа доделени на престижниот "Топ 100 Кина Jiangxi Највисока вредност на инвестициите во науката и технологијата претпријатија за 1 -ви  half of 2010” and “High Technology Private Enterprise in Jiangxi Province”. The company has been certified ISO9001: 2008 quality management system certification in 2012, as well. Moreover, we have several patents and possess several other intellectual properties and trade secrets. Our products zirconia bead, zirconia ball, ceramic bead, grinding media, grinding ball, zirconia ceramic, ceramic bead, zirconia bead etc…

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Online Chat !